​DØGNSERVICE​

RING: 70205141

Døgnservice​

Ring: 70205141

​Forebyg oversvømmelser og vandskader

Mange oversvømmelser kan undgås. Forudseenhed og gode rutiner mindsker risikoen for, at de større regnmængder og flere skybrud giver alvorlige skader.

Løsningen er, at spildevands- og regnvandssystemerne med jævne mellem rum bliver efterset og renset ved hjælp af tv-inspektion. På den måde undgår man, at rørene er stoppet til, når der virkeligt er brug for dem.

Hvordan ser din situation ud, når der næste gang kommer skybrud? Har du gjort, hvad du kan for at forebygge og sikre dig mod vand i kælderen og andre uønskede steder?

Mere ekstremt vejr

Med mere ekstremt vejr vil flere og flere få ubehagelige oplevelser. Sydslam har altid meget travlt, når Danmark oplever kraftige regnfald og skybrud. Med vores slamsugere kan vi tømme oversvømmede kældre for vand. Vi pumper vandet væk, eller vi får også renset op i ledningsnettet, så vandet løber bort af sig selv.

Alt for ofte ser vi oversvømmelser og vandskader, som nemt kunne have været undgået. Mange oversvømmelser skyldes alene at riste, afløb og ledninger er stoppet til med sand, blade, grene og alt mulig andet.

Vandskader i parcelhuse, etageejendomme og industribygninger opstår også af andre grunde. Afløb, dræn, brønde og kloakledninger stopper til for eksempel på grund af fedt, kalk, olie, okker og indtrængende rødder. Uanset hvad forstoppelsen eller oversvømmelsen skyldes, kan det kan give kostbare skader på bygninger og inventar.

FÅ EN FAST AFTALE MED OS

Vær forudseende og lav en aftale med os, så du har styr på din skjulte infrastruktur. Vi tilbyder blandt andet følgende serviceydelser:

  • Fast vedligeholdelsesrutine. Vi gennemgår din ejendom og dine afløbsforhold sammen med dig og finder et rensnings- og tømningsinterval, der minimerer din risiko.
  • Vi løser de problemer, der kan klares med det samme, eller vi leverer den nødvendige dokumentation, så en kloakmester nemt kan gå til opgaven.
  • Akut hjælp. Vi stiller op, når der brug for det, og vi bliver ved, til problemet er løst.

Vi hjælper dig med at passe på dine bygninger, så du undgår ubehagelige overraskelser.

MERE INFORMATION OM FOREBYGGELSE AF OVERSVØMMELSER?

Du er meget velkommen til at kontakte Sydslam for en snak om, hvordan du bedst kan forebygge oversvømmelser.

Ring på telefon 70 20 5​1 41.

Se også:

Slamsugning

Kloakspuling

TV-inspektion (kloakeftersyn, kloakservice)

Mammutsugning

Højtryksspuling

Fotokrediteringer på denne side, skybrud 2. juli 2011:
​Kgs. Lyngby v. Magasin (link)

Svanemøllen St. (foto: Jan Lundstrøm)

Istedgade v. Gasværksvej (link)

​​

SYDSLAM A/S​

Sydslam er del af Recover industri- og kloakservice

www.recovernordic.com - www.recover.dk​​

sydslam logo med blå baggrund

Adresse

Avedøreholmen 95, 2650 Hvidovre

sydslam@recover.dk

CVR: 20839678

Tilmeld nyhedsbrev