​DØGNSERVICE​

RING: 70205141

Døgnservice​

Ring: 70205141

​Recover industri- og kloakservice

Recover industri- og kloakservice

Sydslam blev tilbage i 2018 opkøbt af Recover, og vil i fremtiden være at finde under navnet Recover industri- og kloakservice, hvor vi arbejder tæt sammen med JK Kloakservice. Selskaberne har igennem de sidste par år arbejdet tæt sammen med gode resultater, og det har været tydeligt, at vi sammen står stærkest. Derfor var det også et helt naturligt skridt, da JK Kloakservice A/S og Sydslam A/S fusionerede d. 1. juli 2020 og blev til Recover Industri- og Kloakservice A/S.

I fællesskab skal vi varetage industri- og kloakservice og vores erfarne medarbejdere står klar til at hjælpe, hvis du eller din virksomhed har problemer med kloakken, eller har behov for opsugning og transportering af slam eller andet flydende affald.

Med en stor flåde af både slamsugere, mammutsugere, højtryksbiler og TV-inspektionsbiler står vi klar til at hjælpe både private, erhvervsdrivende og det offentlige med kloakproblemer af enhver karakter, samt tungere industrielle opgaver.

JK kloakservice A/s

Fra deres lokale industri- og kloakcenter i Mørkøv opererer de til dagligt i områderne omkring Holbæk, men er åbne for opgaver på hele Sjælland. Det er her JK Kloakservice, som er den ene halvdel af Recover industri- og kloakservice, holder til.

JK kloakservice rykker altid hurtigt ud, og løser kloakproblemer af enhver karakter for både private, erhvervsdrivende og det offentlige, eksempelvis:

  • slamsugning og højtryksspuling
  • stoppede afløb
  • TV-inspektion
  • fjernelse af faste aflejringer og rødder.​

Læs mere om JK kloakservice her: www.jkkloak.dk​

Hvem er Recover?

Recover har over 35 års erfaring i branchen, og er i dag Nordens største industri- og skadeservicekoncern med over 2.000 ansatte, heraf ca. 330 dedikerede medarbejdere i Danmark. Forretningsområderne har udviklet sig over tid, og spænder i Danmark bredt inden for skadeservice, industriservice, marineservice, indeklimaservice og håndværkerservice.

Recover er bygget op omkring en 24-7-kultur – og står altid klar til at hjælpe kunderne. I årtier har Recover således støttet forsikringsselskaberne med rengøring og sanering, Brand- og redningsselskaber med værdiredning efter små og store brande, Politiet med rengøring og sporbevaring på gerningssteder, samt hjulpet virksomheder og det offentlige, som blev ramt af akutte skader og udslip, eller som ønsker rengøring af produktionsapparater og faciliteter på et meget højt plan.

Den nyeste tilføjelse til serviceporteføljen er Recover industri- og kloakservice, som Sydslam udgør sammen med JK kloakservice.

Du kan læse mere om Recover her: www.recover.dk

SYDSLAM A/S​

Sydslam er del af Recover industri- og kloakservice

www.recovernordic.com - www.recover.dk​​

sydslam logo med blå baggrund

Adresse

Avedøreholmen 95, 2650 Hvidovre

sydslam@recover.dk

CVR: 20839678

Tilmeld nyhedsbrev